Γρηγορότερο ίντερνετ στο κινητό με λιγότερα data - ihack.gr

Νέα

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Γρηγορότερο ίντερνετ στο κινητό με λιγότερα data

Γρηγορότερο ίντερνετ στο κινητό με λιγότερα data

Share This


Αυτό το άρθρο το έσβησα και το ξαναέγραψα 2-3 φορές, διότι έβρισκα καινούρια πράγματα συνέχεια. Κατέληξα τελικά στο hola.org διότι 1) έχει andtoid app 2) etensions για chrome και firefox και 3) γιατί με λίγο hacking βρήκα τα proxy settings. Και είναι σημαντικά τα proxy settings, διότι μπορείτε να έχετε το web acceleration και το site unblocking, machine wide(laptops/desktop κλπ).

Στο android το app λειτουργεί σαν vpn και χρειάζεται root. Για όσους όμως δεν έχουν root, μπορούν να βάαλουν τις ρυθμίσεις του proxy στη συσκευή τους, μέσα στις ρυθμίσεις του wifi.
Αν θέλετε να χρησιμοποιείτε τις ρυθμίσεις του proxy κατά επιλογή όπως μόνο στο 2g/3g ή wifi, πολύ καλό πρόγραμμα (πάντα για android) είναι το ProxyDroid, αλλά και αυτό χρειάζεται root.
Ένας λόγος που θα θέλατε να βάλετε τις ρυθμίσεις στου proxy στο laptop σας, είναι για να έχετε καλύτερες ταχύτητες πάνω σε αργά δύκτια, και φυσικά όσοι χρησιμοποιείτε  3g modems ή τα τηλέφωνα σας για να μπείτε στο internet, να γλιτώσετε αρκετά mb από το data plan σας.

Proxy Settings
User: proxy
Pass: E4QZSecBKSz48XxqjK6H
Server: zagent38.hola.org
Port: 22222

Ρύθμιση για authentication στα proxy setings του linux
http://proxy:E4QZSecBKSz48XxqjK6H@zagent38.hola.org:22222

Enjoy :)

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

ΣΕΛΙΔΕΣ